• За нас
  • Видео
  • Защо ние?
  • Какво предлагаме?

Ние сме малък и сплотен екип, който от дълги години се занимава с ремонтна дейност. Имаме хиляди квадратни метри опит зад гърба си и обичаме професията си. Знаем, че в нашата сфера на дейност най-важен е клиентът.

Вероятно няма да ви предложим най-ниските цени за ремонт (но не и най-високите). Но ще ви предложим нещо по-важно – качество! И възможно най-кратки срокове на изпълнение, но не и за сметка на гореспоменатото (качество).

Ние с вас имаме обща цел – уютът във вашия дом, офис или което и да е помещение. Днес прекарваме по-голямата част от времето си между 4 стени и е от изключително значение да се чувстваме комфортно. Ние предлагаме ремонт на апартаменти, ремонт на къщи, ремонт на офиси, ремонт на входове, ремонт на ресторанти, ремонт на хотели или накратко – ремонт на всяко помещение, което има нужда от такъв.

Ние сме перфекционисти. Стараем се винаги да постигнем най-добрият резултат.

Повече за нас

Вашият дом е вашият стил!

Защо да изберете нас?

Защото сме перфекционисти. Обичаме работата си, за нас ремонтът не е нещо, което правим ей така, само заради парите. Осъзнаваме, че това е ВАШИЯТ дом (или офис), че прекарвате голяма част от времето си именно там и целим да ви създадем желания уют, затова работим така, все едно го правим за себе си.

Кои сме ние?

Ние сме малък и сплотен екип. Това е семеен бизнес и имаме опит в областта на строителството, ремонтите и довършителните дейности не от години, а от поколения!

Какво можем да ви предложим?

Ремонт? Не, не само това! Ние ще ви помогнем да постигнете мечтите си за вашия дом! Нашият девиз е „Вашият дом е вашият стил!“ и сме на мнение, че домът ви (и офисът ви, и всяко друго помещение, в което прекарвате голяма част от деня си) ви олицетворява в обществото и е начин да изразите себе си. И именно това ще ви предложим – реализиране на вашите идеи.

0876 24 20 47