БОЯДИСВАНЕ С ЛАТЕКС
ЦЕНА от 4.70лв на квадрат

Боядисване с латекс – цена за труд се посочва именно в този случай, тъй като марката на латекса, наситеността на цвета и някои други фактори оказват пряко влияние. Не е възможно да се даде цена, която да е валидна за всяка една възможност за цвят на пазара, и за всяка марка латекс. Затова ние от Remonti Sofia ви предоставяме нашите цени за боядисване с латекс само за труда, който ще положим. Разбира се, можете да разчитате на нашето експертно мнение за марка, за да сте сигурни, че избирате най-доброто от гледна точка на цена и качество.

Боядисване с латекс цена

Боядисването с латекс е чест избор за интерора на стаята. За да се пристъпи към боядисване – стените трябва да са предварително подготвени до гладкост. Преди латекса се нанася грунд, който служи за по-добро сцепление между повърхността и боята.

Средно между 5 и 8 години се необходими, за да се наложи пребоядисване (за търговски площи този диапазон се стеснява до 1-3 години). Често се говори за „боядисване с поправки„. Това означава, че на стените с материал се поправят разни наранявания, но не се сваля цялата основа и не се шпаклова цялата стена или таван.

Повече за боядисването Обади се
боядисване с латекс цена

Боядисването с латекс е важен елемент от довършителните работи – независимо дали ремонтът е основен или освежителен.

Латексът има своите преимущества – можете да си изберете практически всякакъв цвят, може да се мие и е на достъпни цени.

Задължителен елемент преди боядисването с латекс е грундирането, за което сме дали примерна цена.

Оглед

След направен оглед можем да изброим по-конкретно операциите, от които според нас ще се нуждаете за един перфектен финиш (например изстъргване на постна мазилка или блажна боя и т.н.).

Опит

Често срещано мнение е, че всеки може да боядиса с латекс. Истината, обаче, е друга и неведнъж именно несполучливия опит на клиента му е довело повече разходи.

Боядисването с латекс е сред услугите, които най-често извършваме и имаме достатъчно много опит в областта. Вече няколко пъти споменахме, че от изключително значение е правилно подготвената основа. Отсичането също е важна стъпка, за която трябва стабилна ръка и отработена техника. Разбира се, самото боядисване също има правилен начин за извършване и макар да изглежда лесна задача – по-добре ще е да се доверите на професионалистите.

Разчитайте на нас също за шпакловане, монтаж на гипсокартон и всички видове вътрешни ремонти.