Услуги

Шпакловка

Шпакловката е един от най важните процеси от етапа на довършителни работи. Шпакловката е прахообразна или готова смес, която след нанасяне и изсъхване формира завършващ слой върху обработената повърхност.

Повече...

Гипсокартон

Гипсокартонът е един от материалите, които направиха революция в съвременното строителство. Гипсокартон приспада към графата “сухо строителство” поради лиспата на мокри процеси по време на използването му и ниската цена.

Повече...

 Боядисване

Латексът е колоидна емулстия или суспензия на частиците на синтетичния или натуралния каучук във водна фаза. Поради сравнително бързата амортизация на жилищния фонд, нуждата от бояджийски услуги е непрекъсната.

Повече...

 Мазилки

Мазилката е важна част от вътрешното оформление. Мазилките биват вътрешни и външни, според предназначението и материалите вложени в тях. Най-често вътрешните мазилки са варо-циментови и варо-гипсови, а външните-вароциментови, полимерни, силикатни, силиконови и минерални.

Повече...

 Изолации

Топлоизолацията е основен компонент на съвременното строителство. В България, поради остарелия сграден фонд, санирането и външната топлоизолация са задължителен елемент за качествено изпълнение и по-ниски сметки.

Повече...

"Уай енд Зет Билдинг" ЕООД

ремонт, ремонт на апартамент, ремонт на дома, ремонтна дейност, ремонтни услуги,ремонти,София,шпакловка,мазилка,боядисване, ремонт на апартамент в София, ремонт на къща в София, фирма за ремонт, цени за ремонт на апартамент, цени за ремонт, основен ремонт, шпакловане, боядисване, мазилки, полагане на мазилки, цени за полагане на мазилки, замазки